top of page
Groeps Zumba Workout

DANCE WORKOUT

IMG_4436.jpg

Wat houdt het in?

DANCE WORKOUT

Dit is de les voor de dames (ook heren) die weer willen dansen maar tegelijkertijd ook aan hun lichaam willen werken. In deze les sta je niet tussen de jonge meiden en hoef je niet allemaal moeilijke pasjes te leren. Gewoon lekker swingen. Ga jij naar links als de docent naar rechts gaat? Geen probleem hier hoef je je niet te bewijzen, maar gaat het puur om de lol van het dansen en de conditie die je daarbij opdoet. Even lekker een uurtje voor  jezelf! 
 

Hoe ziet de les eruit?

DANCE WORKOUT
 

Het eerste deel van de les bestaat uit 15 minuten warming up met diverse basispassen en kracht oefeningen. het tweede deel van de les bestaat uit het aanleren van een dans. Het derde deel zal bestaan uit het uitvoeren van de dans. Het vierde deel van de les is een kleine workout voor de buik en bil spieren. In het laatste deel zullen wij de dans nog een aantal keer gaan uitvoeren en doen we aan het einde een korte maar effectieve cool down.
We gaan de volgende dansen doen:
# Swingbeat
# Hip hop / streetdance
# low impact workout ” pop dance”

Trek je danspak aan en kom naar deze gezellige, maar pittige les onder leiding van Maurice Blöte en uiteraard ook gast docenten..

_DSC4460.jpg
bottom of page