Header-klein2.jpg

OVER ONS

Wie zijn wij?

DANCE CENTER DYNAMIC

Dance Center Dynamic bestaat sinds 2012. In eerste instantie als trainingsmogelijkheid voor het team: “ All Star Fresh” (een compleet uit jongens bestaand team), maar omdat er steeds meer vraag kwam naar onze trainingsmethode zijn we al snel uitgegroeid tot een professionele dansschool. We staan voor ontwikkeling van de danser, maar willen ook graag dat de dansers veel plezier hebben tijdens de lessen, dus de sfeer in onze lessen is misschien wel net zo belangrijk. Kwaliteit van de lessen staat bij ons hoog in het vaandel, want we willen graag dat iedereen zich op de juiste manier kan ontwikkelen. Een les hip hop is dan ook echt hip hop en niet alleen de muziek, het gevoel van dansen willen wij bij elke stijl terug zien bij onze leden.

Zo proberen we elke dansers op de juiste manier te laten ontwikkelen. Onze docenten zijn allemaal opgeleid dansdocent en nemen daarnaast een schat aan ervaring met zich mee op het gebied van urban dans. Elk jaar houden we een grote eindshow in een groot theater en hebben we door het jaar heen diverse wedstrijden, waar onze dansers zich kunnen laten gelden. We proberen zoveel mogelijk leuke lessen te maken voor elke stijl en elke danser. Wil je een keertje een les proberen? Dat kan door een proefles aan te vragen via onze site. Ouders mogen altijd even blijven kijken. Voor meer informatie kunt kijken op onze social pagina’s zoals Instagram en of Facebook. Uiteraard volstaat een mailtje ook natuurlijk. tot snel bij onze dansschool.

- Maurice -

maui-profiel-klein.jpg

MAURICE BLÖTE

Maurice is de eigenaar van Dynamic Dance Center. Hij heeft ruim 30 jaar ervaring in de hip hop scene door het geven van lessen, volgen van workshops, opleidingen en als jury bij diverse wedstrijd bonden. Het dansen is bij hem begonnen op de ALO (Sport Academie). Door Lessen van Vladimir Donse (modern en jazz) en Henri de Weerd (Aerobics Steps en Streetdance) is hij van voetballer naar danser gegaan. Zijn passie ligt vooral in het aanleren van dans en minder in het uitvoeren. Het beter maken van kids geeft hem heel veel voldoening, nog veel meer dan zelf in de spotlight of aandacht te staan. Naast het beter maken vindt Maurice dat elk kind zich veilig moet voelen in de omgeving waar hij danst, want dan pas gaat iedereen op zijn eigen manier ontwikkelen. Maurice geeft momenteel de lessen Streetkidz, Hip Hop, Freestyle, Dance Workout, training docenten en Demoteam Dynamic Flavour (3x Ned Kampioen) Als Docent Lichamelijk oefening weet hij als geen ander dat de lessen niet alleen maar bestaan uit het simpel aanleren van pasjes, maar het moet elke les een feest zijn voor de kids dat is zijn Motto! Maurice: "mijn wens is dat we bij ons 10 jarig bestaan een optreden gaan zien van ons eerste team: ALL STAR FRESH, maar natuurlijk ook dat de dansschool door de vele goede docenten kan doorgroeien tot een van de top dansscholen van Noord Holland!"

lotte-profiel-klein.jpg

LOTTE

Lotte is gestart bij Dynamic op haar 16e en heeft inmiddels ruime ervaring met het geven van streetdance lessen aan onze jongste kids. Ze heeft in 2018 haar "Kids Streetdance" diploma behaald bij de AALO en volgt zelf nog steeds lessen en diverse workshops. Als je bij Lotte haar lessen binnen loopt is het eerste wat opvalt dat het heerlijk rustig is, terwijl er gemiddeld zo'n 20 leerlingen in haar lessen staan, dit zegt natuurlijk heel veel over Lotte een heerlijke rustige docent voor de jongste kidz. Ze heeft een talent voor organisatie en heeft ook nog eens deze website gemaakt in opdracht van ons. Bij juf Lotte leer je dansen op en heerlijk rustige manier, niets hoeft en alles kan. Lotte geeft alle streetdance lessen op zaterdag en gaat vanaf het seizoen 2021-2022 een les Dynamic Core Balance geven op onze nieuwe locatie in de Zuid Oost Beemster

MALAIKA-PROFIEL-KLEIN.jpg

MALAIKA

Malaika is van talent naar docent gegaan en geeft haar eigen 'Malaika' twist aan de lessen.De lessen van Malaika zijn altijd een feestje! Vanaf 2014 is Malaika verbonden aan ons Dans Centrum, dat geeft de betrouwbaarheid aan van "onze" Malaika en daar zijn we natuurlijk heel blij mee. Malaika heeft van nature overwicht bij elke groep die ze lesgeeft, maar los van dat wilt ze van elke danser een ster maken. Malaika heeft zelf jarenlang meegedaan aan de wedstrijden van de Dutch Dance Sports die internationaal staan aangeschreven en van hoog niveau zijn. Ze is dan naast professioneel danser bij meerdere Dancehall of Afrohouse artiesten en danst in diverse video clips. Ook is ze al twee keer kampioen geworden van Nederland met haar demoteams. Malaika geeft Hip Hop, Freestyle, Dancehall en Afro. Kijk voor haar lessen op het rooster

ISABELLA PROFIEL FOTO.jpg

ISABELLA

Isabella geeft vanaf najaar 2021 voor het eerst les. zij heeft daarvoor zo'n 10 jaar zelf gedanst en was ook danser in ons volwassen dans team Magnificent. Isabella kun je omschrijven als een zachtaardige en zeer talentvolle danser, wij verwachten dan ook dat zij de perfecte juf is voor de kids lessen. Met haar eigen mooie en zeer creatieve stijl zal ze elke danser die haar lessen volgt blij maken. Isabella gaat de streetkidz geven in ZO Beemster en de streetdance les op woensdag in Purmerend. Haar lessen starten vanaf september 2021 en zullen totaal nieuwe groepen zijn, dus perfect om in te stromen.

GABRIELLE-PROFIEL.jpg

GABRIELLE

Gabrielle is onze nieuwste aanwinst en gaat 1 les Dynamic Core Balance geven. Gabrielle geeft al jaren les bij Sporting de Gors en ook daar geeft ze de balance en bbb lessen. Gabrielle heeft al heel veel lesgeef ervaring op het gebied van Aerobic, Bodyshape en BBB lessen dus zijn we heel blij dat ze dat met ons en onze gasten wilt delen. De les Core Balance is een unieke les, waarbij je heerlijk tot rust kan komen, maar ook heel dynamisch traint aan je figuur en balans.