top of page
Header-klein2.jpg

OVER ONS

Wie zijn wij?

DANCE CENTER DYNAMIC

Dance Center Dynamic bestaat sinds 2012. In eerste instantie als trainingsmogelijkheid voor het team: “ All Star Fresh” (een compleet uit jongens bestaand team), maar omdat er steeds meer vraag kwam naar onze trainingsmethode zijn we al snel uitgegroeid tot een professionele dansschool. We staan voor ontwikkeling van de danser, maar willen ook graag dat de dansers veel plezier hebben tijdens de lessen, dus de sfeer in onze lessen is misschien wel net zo belangrijk. Kwaliteit van de lessen staat bij ons hoog in het vaandel, want we willen graag dat iedereen zich op de juiste manier kan ontwikkelen. Een les hip hop is dan ook echt hip hop en niet alleen de muziek, het gevoel van dansen willen wij bij elke stijl terug zien bij onze leden.

Zo proberen we elke dansers op de juiste manier te laten ontwikkelen. Onze docenten zijn allemaal opgeleid dansdocent en nemen daarnaast een schat aan ervaring met zich mee op het gebied van urban dans. Elk jaar houden we een grote eindshow in een groot theater en hebben we door het jaar heen diverse wedstrijden, waar onze dansers zich kunnen laten gelden. We proberen zoveel mogelijk leuke lessen te maken voor elke stijl en elke danser. Wil je een keertje een les proberen? Dat kan door een proefles aan te vragen via onze site. Ouders mogen altijd even blijven kijken. Voor meer informatie kunt kijken op onze social pagina’s zoals Instagram en of Facebook. Uiteraard volstaat een mailtje ook natuurlijk. tot snel bij onze dansschool.

- Maurice -

maui-profiel-klein.jpg

MAURICE BLÖTE

Maurice is de eigenaar van Dynamic Dance Center. Hij heeft ruim 30 jaar ervaring in de hip hop scene door het geven van lessen, volgen van workshops, opleidingen en als jury bij diverse wedstrijd bonden. Het dansen is bij hem begonnen op de ALO (Sport Academie). Door Lessen van Vladimir Donse (modern en jazz) en Henri de Weerd (Aerobics Steps en Streetdance) is hij van voetballer naar danser gegaan. Zijn passie ligt vooral in het aanleren van dans en minder in het uitvoeren. Het beter maken van kids geeft hem heel veel voldoening, nog veel meer dan zelf in de spotlight of aandacht te staan. Naast het beter maken vindt Maurice dat elk kind zich veilig moet voelen in de omgeving waar hij danst, want dan pas gaat iedereen op zijn eigen manier ontwikkelen. Maurice geeft momenteel de lessen Streetkidz, Hip Hop, Freestyle, Dance Workout, training docenten en Demoteam Dynamic Flavour (3x Ned Kampioen) Als Docent Lichamelijk oefening weet hij als geen ander dat de lessen niet alleen maar bestaan uit het simpel aanleren van pasjes, maar het moet elke les een feest zijn voor de kids dat is zijn Motto! Maurice: "mijn wens is dat we bij ons 10 jarig bestaan een optreden gaan zien van ons eerste team: ALL STAR FRESH, maar natuurlijk ook dat de dansschool door de vele goede docenten kan doorgroeien tot een van de top dansscholen van Noord Holland!"

MALAIKA-PROFIEL-KLEIN.jpg

MALAIKA

Malaika is van talent naar docent gegaan en geeft haar eigen 'Malaika' twist aan de lessen.De lessen van Malaika zijn altijd een feestje! Vanaf 2014 is Malaika verbonden aan ons Dans Centrum, dat geeft de betrouwbaarheid aan van "onze" Malaika en daar zijn we natuurlijk heel blij mee. Malaika heeft van nature overwicht bij elke groep die ze lesgeeft, maar los van dat wilt ze van elke danser een ster maken. Malaika heeft zelf jarenlang meegedaan aan de wedstrijden van de Dutch Dance Sports die internationaal staan aangeschreven en van hoog niveau zijn. Ze is dan naast professioneel danser bij meerdere Dancehall of Afrohouse artiesten en danst in diverse video clips. Ook is ze al twee keer kampioen geworden van Nederland met haar demoteams. Malaika geeft Hip Hop, Freestyle, Dancehall en Afro. Kijk voor haar lessen op het rooster

Darnell_edited.jpg

DARNELL

Darnell is onze nieuwste hip hop aanwinst. Deze talentvolle jongen uit Purmerend zal het ver gaan schoppen als danser, maar ook als lesgever. Hij heeft een onwijs dynamische stijl en brengt de 'New Skool" in onze dansschool. Momenteel gaat hij alleen de 14+ les hip hop op maandag geven, maar uiteraard hopen wij op meer lessen in de toekomst. Darnell is een zeer vriendelijke jongen waardoor het fijn is om van hem les te krijgen. Zorg wel dat je er snel bij bent want de les wordt populair en vol is vol. maandag 18:30 geeft hij zijn les bij Dynamic.

ISABELLA PROFIEL FOTO.jpg

ISABELLA

Isabella geeft sinds najaar 2021bij ons les. zij heeft daarvoor zo'n 10 jaar zelf gedanst en is ook danser in ons volwassen dans team Magnificent. Isabella kun je omschrijven als een zachtaardige en zeer talentvolle danser, wij vinden dan ook dat zij de perfecte juf is voor de kids lessen. Met haar eigen mooie en zeer creatieve stijl zal ze elke danser die haar lessen volgt blij maken. Isabella op dit moment de streetkidz op maandag geven. Haar lessen zijn te omschrijven als super toegankelijk en vooral als heel veel dans op leuke nummers. Kom snel een proeflesje doen!

Tirza.jpg

TIRZA

Wie kent Tirza niet? Tirza danst al heel veel jaren bij Dynamic en heeft via een stage al heel wat uurtjes ingevallen als streetdance juf. Tirza is een perfectionist en bereid daarom al haar lessen tot in de puntjes voor, wat de lessen zeer ten goede komt. Ze gaat elke woensdag twee lessen geven tw: streetdance 6+ en hip hop 8+. Met haar vrolijkheid en haar altijd aanwezige glimlach zal ze alle kids heel snel motiveren om de dansjes onder de knie te krijgen. Haar lessen zijn te omschrijven als Dynamisch en heel creatief dus dat beloofd wat! Kom snel een proefles volgen bij Tirza.

bottom of page